Објављено од стране: Кнез Доброхна | април 8, 2008

Шта нам заиста доноси Европска Унија

„Очито је да ће цивилизација која поседује осећај кривице за све што јесте и све што ради, имати мањак енергије и убеђења да брани саму себе.“ Жан-Франсоа Ревел

Пре неколико дана сам у Бриселском Журналу, по стремљену Истини чувеном и због тога сатанизованом „гласу конзервативне Европе“, наишао на чланак који предлаже стварање Покрета Европских Урођеничких Народа, као одговора на милитантни мултикултурализам који прети да сатре европску баштину, миленијумима уназад творену од умова и руку наших предака, предака свих европских народа.

Да бих Вам на најбољи начин показао шта то збиља доноси Европска Унија коју наша политичка елита тако бесомучно промовише, да бих Вам на најбољи начин показао зашто је неопходно и апсолутно нужно да НЕ ГЛАСАТЕ ЗА СТРАНКЕ ПРО-ЕУ ОПЦИЈЕ, сматрао сам да је најбоље да преведем један део наведеног чланка у коме се предлаже шта би конкретни циљеви једног таквог покрета могли бити. На тај начин, потпуно ће те схватити шта се дешава унутар Европске Уније, схватићете големост проблема са којима се суочавају државотворни народи Европе, схватићете да се процес расрбљавања Србије не одвија само унутар нашег Отачаства већ да се генерално процес убијања националних осећаја и култура плански спроводи диљем европског континента над урођеничким народима, чиме се уништава и духовно и материјално благо које су нараштаји стварали; коначно, помоћи ће свакако и да већи број људи схвати да су политичке олигархије европских држава сервилне према светској плутократији и лихварској интернационали исто као и ова наша, да су земље Западне Европе оруђа глобализације у којој су управо прве жртве сами Европљани и да данас више него икад морамо разграничити Европу од Не-Европе: са једне стране имамо истинске европске патриоте који схватају срж проблема као и то ко га ствара, спремни су да се боре против тога, верују у истинско европско јединство националних држава – засновано на вери, култури и истом биолошком пореклу – као једину силу која може све да нас ослободи, док са друге стране имамо заплашену и ума испрану масу која верује у све што јој се на телевизији каже, која сва светска дешавања и процесе посматра плитко, која непрекидно понавља као мантру причу о лажним људским правима и демократији, која излази и гласа за лажно супротстављене партије које су све листом у служби наших заједничких непријатеља.

Дакле, све оно што се наводи у увом чланку аутентични су проблеми који у пракси земаља Европске Уније постоје, са којима се суочавају западноевропске патриоте, и са којима ћемо се, ако победи про-ЕУ опција, и ми суочавати (а са некима се већ суочавамо, као што ћете видети из текста). Док сам читао овај чланак, два по речима ситна али по значењу крупна догађаја сам се сетио, јер су ми се прилично урезали у памћење. Прво, случај две шведске девојчице које су из школе вратили кућама јер су дошле са пуловерима на којима се налазила шведска застава („зато што то вређа арапску мањину“), и друго, захтев муслимана у Ковентрију, у Енглеској, да се из школа избаци бајка о вуку и три прасета („зато што то вређа верска осећања муслимана“). Ово што следи у даљем тексту, у знаку је ових злослутних примера.

Покрет Европских Урођеничких Народа

би требало да подржава право европских урођеничких народа да сачувају своју самобитност, традицију, суверенитет и културу као већински народи на свом сопственом тлу.

Списак циљева би требало да укључује:

1) Право да се очува традиционална већина на нашем сопственом тлу, контрола нашег сопственог суверенитета и самобитности. Ми не желимо да наудимо нити да омрзнемо ни један народ на свету, али тражимо право да очувамо нашу већину на нашој сопственој земљи без оптужби за „расизам“. Ми одбацујемо савремене трендове који заговарају идеју да ми немамо права да се супротстављамо, управљамо или смањимо неограничену имиграцију из не-урођеничких култура (у питању су имигранти из Трећег света, попут Арапа и Африканаца; нап. прев.).

2) Право да неспречавани учимо нашу децу нашој култури, језику, историјским интерпретацијама, верским прославама и традицијама. Ми одбацујемо образовне трендове који охрабрују нашу чељад да заборави и презре своју културу, традицију, верску праксу и историју како би се избегло вређање не-урођеничких житеља Европе.

3) Право да очувамо, негујемо и вршимо наше сопствене урођеничке верске благдане и светковине. Ми одбацујемо савремене трендове који заговарају идеје да су традиционалне европске урођеничке верске и културне прославе попут Божића на било који начин „расистичке“ и „искључиве“ и да због тога морају бити „деградиране“, „преименоване“ или у супротном напуштене или елиминисане како би се избегло вређање не-урођеничких европских житеља. Ми одбацујемо тренутни политички смер који наше урођеничке културе проглашава за оскудне, недовољне и на тај начин непотпуне, све док се не „обогате“ неким другим, не-урођеничким културама.

4) Право да очувамо, негујемо и излажемо наше сопствене урођеничке верске, националне, етничке и културне симболе. Ми одбацујемо савремене трендове који заговарају идеје да су наше националне заставе и столећима стари етнички симболи на било који начин „расистички“ или „искључиви“, како би се избегло вређање не-урођеничких европских житеља.

5) Право да се очува, негује, брани и излаже наш сопствени урођенички културни израз у сферама музике, сликарства и скулптуре. Ми одбацујемо савремене трендове који заговарају идеје да урођенички европски културни изрази попут статуа вепрова, народне приче о свињама и псима, слике хришћанске и класичне паганске тематике, војни меморијални центри са хришћанском тематиком итд, требају бити уклоњени од очију грађана, забрањени, уништени или измењени, како би се избегло вређање не-урођеничких европских житеља.

6) Право да се очувају, негују и од уништења и промене бране урођеничка гробља, грађевине, цркве, музеји и остале јавне зграде. Ми одбацујемо савремене трендове који тврде да урођеничке јавне зграде и грађевине морају бити промењене како би се избегло вређање не-урођеничких европских житеља, или да би се „направило место“ за грађевине или јавне зграде који ће доносити корист не-европским житељима (на пример, раскопавање столећима старог урођеничког гробља како би се „направило место“ за не-урођеничко гробље, или уклањање спољних хришћанских симбола и статуа око цркве, итд).

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: