Објављено од стране: Кнез Доброхна | јануар 15, 2008

Ход ка обнови Краљевства Србскога

„Они који нису живели у временима пре француске револуције – не знају шта је то слаткоћа живота.“ Шарл Морис Таљеран

Пад Цариграда у руке агарјанског звериња представља истинску смрт Европе, убиство енглеског краља Чарлса Првог од стране безбожника и плаћеника Оливера Кромвела копање гроба, а убиствa недужних монарха Француске и Русије, краља Луја Шеснаестог и императора Николаја Другог, као спуштање леса у раку; признавање шиптарске независности „Косова“ биће коначно закопавање блаженопочивше.

Николас Саркози, који своје биолошко порекло лажно представља као мађарско, изабрани председник Француске Републике, тог истока васколиког зла, истакао је у једном од својих говора да се Србији мора ставити као услов за улазак у (Анти)Европску Унију признавање независног „Косова“. На неком другом месту можда ћемо се позабавити личношћу ове ретке хуље, подлаца и страног плаћеника, и свом целином несреће заблуделе француске нације у нестајању, али сада ћемо се сконцентрисати на питање релације између судбине Косова и обнове нашег љубљеног Краљевства Србскога: јер та два питања не само да су уско повезана, него су срасла као срца мајке и чеда које јој живи на дојкама.

Шта је за Србе Косово? Зашто је та реч тако магична, зашто тако очарава све србске родољубе? Зашто неодољиво и не-србске Европљане вуче к себи, па од њих често ствара жешће браниоце наше светиње и од многих данашњих Псеудо-Срба?

Косово – то је симбол највеће победе коју је србски народ у својој дугој историји извојевао, то је симболични „крај наше историје“ јер је он њена блистава и драгуљима опточена од чистог злата круна, то је крај дугог хода наших Светих Предака који су миленијумима корачали ка Свевишњем, са осећањем Вере Наде и Љубави према Њему, са осећањем тињајуће жудње за Њим. Косово, то је победа Духа над материјом, манифестација тог најдревнијег евроаријског принципа на коме је цела наша Традиција заснована, од примордијалне обзнане Манусмритија до последње Новог Завета; Косово, то је избор непролазног Царства Божијег наспрам пролазног царства земаљског, избор и победа које они који су „реални“, „на земљи“, „модерни“, „прогресивни“, никада неће разумети.

Било је суђено да народ чије име на означава „људе који стражаре“ стекне Царство Божије управо оружјем и путем стражарења, на бранику Хришћанства, било је логично да Нови Израиљ светога оца Саве окруни своју светосавску филозофију живота баш једним таквим величанственим путем, баш као што није случајно нити необично да је свети отац Сава почео проповедати Србе као нови од Бога изабрани народ: убеђење да су народ Божији има у Србима дубоке корене, још из древних времена, када смо, након изласка из Индије – поштујући многе богове изабрали ипак Једнога као свог посебног заштитника: Косово је прошлост на најузвишенији могући начин крунисана, а свака наредна битка за слободу била је и биће само потврда те окруњености, само купање те Круне у светој водици реке вечности!

Будућност Косова јесте зато будућност Свете Србије! Косово као Косово никада није било и никада неће бити изван Србије, чак ни ако глобална политичка олигархија – у власништву Непријатеља – призна независност шиптарског „Косова“, јер је Косово, та наша спољашња манифестација духовног средишта света, Царства Божијег, као вечни пламен присутна у души Свете Србије чији се верни синови никада неће помирити са њеним формалним одсуством из граница србске државе.

На овом месту долазимо до суштине.

Србија неће територијално вратити Косово док год у самој Србији не буде васпостављен божански поредак, монархија, који ће означити обнову савеза Свете Србије са Богом, прекинутим од стране сила атеизма. Само ће Краљ, као световни изасланик Бога Логоса на земљи, као аватар Његове воље и као аватар Отачаства, обновити тај савез и обновити јединственост србске крви и србског тла! Само ће онда када у духовном смислу будемо сви једно у Христосу и у световном смислу једно у Краљу, моћи себе са правом да назовемо децом Свете Србије! Само ћемо онда када остваримо завет свих наших Светих Предака, од постања до данас, моћи да се похвалимо њиховим поносом на нас!

Не обазиримо се на позиве оних који не разумеју главну карактеристику монархије, који не разумеју њену природу и који пропагирају њену обнову због неких ниских световних проблема, који мисле да је главна функција Краља да буде медијатор у сукобима између партијаша; ми не позивамо на обнову монархије да би сутра поново гледали плаћене политичаре како се лажно речима туку и загађују нам душе да би могли несметано да грабе и отимају! ми не позивамо на успостављање демократо-монархије! Не! Ми тражимо Монарха као носиоца извршне и судске! Ми тражимо поделу Сабора на аристократски Сенат, где ће седети најбољи Срби, и Народну Скупштину у коју ће народ делегирати имена и презимена која познају из својих места живљења, а не бедне безимене страначке црве који им сисају животне сокове! Ми тражимо беспартијску државу!

Срби траже Правду!

Срби траже Ред и Рад и Дисциплину!

Да би смо ово остварили, морамо учити из лекција историје, а не палити папир на коме су исписане. Ово су времена када морамо показати своју праву суштину, суштину носилаца косовског, србског етоса, који је писао (данас нам отету и непризнату) историју у последњих неколико хиљада година диљем Европе и Азије, од како је име Србинде први пут споменуто, у староставној збирци аријевских химни, Рг Веди, преко Сарм(б)ата који су владали словенским живљем у руским степама, па до сабураиа класичног Јапана! Надмоћ духовног принципа над телесним, који је толико обележио нашу повест, сада мора бити потврђен, ако смо вредни себе Србима звати!

Живео Краљ Србски!

Вечност Србији!

Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

Категорије

%d bloggers like this: